Θα είμαστε πάλι κοντά σας σε πλήρη λειτουργία σε λίγες μέρες!!


Τρόποι Πληρωμής

 

Στο www.kiddysnest.gr αφού επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να έχετε «στο καλάθι σας» μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας ένα από τους κάτωθι τρόπους πληρωμής: 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Yπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PayPal 

To kiddysnest εμπιστεύεται το σύστημα πληρωμής του PayPal για τις αγορές των πελατών του. Πρόκειται για ένα διαδεδομένο σύστημα που εγγυάται την ασφαλή και γρήγορη πληρωμή των διαδικτυακών συναλλαγών. Μέσω του Paypal ο Πελάτης μπορεί να κάνει εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια τις πληρωμές του με χρήση την πιστωτική του κάρτα(Visa, MasterCard, American Express) ακόμα κι αν δεν είναι εγγεγραμένος σε αυτό.

 

Όλες οι πιστωτικές κάρτες υπόκεινται σε ελέγχους επικύρωσης και έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας. Εάν ο εκδότης της πιστωτικής κάρτας αρνείται ή αδυνατεί, για οποιοδήποτε λόγο, να εγκρίνει την πληρωμή μέσω του συστήματος PayPal, είτε πριν ή μετά την πληρωμή, το kiddysnest δεν θα ευθύνεται για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση της παραγγελίας του Πελάτη. 

Το PayPal λειτουργεί με απλό και απόλυτα ασφαλή τρόπο: Όταν γίνεται μια παραγγελία από τον Πελάτη, ο αριθμός της πιστωτικής του κάρτας προστατεύεται από SSL ( Secure Sockets Layer) 3.0 ή μεγαλύτερο και κρυπτογραφείται από το σύστημα του PayPal. Οι λεπτομέρειες της πιστωτικής κάρτας του Πελάτη, αποκρυπτογραφούνται μόνο αφού φθάσουν στο σύστημα του Paypal, όπου και γίνεται η αυτόματη επεξεργασία των στοιχείων και η χρέωση της κάρτας του Πελάτη. Τα στοιχεία της κάρτας, δεν αποθηκεύονται σε μορφή απλού κειμένου σε καμία ιστοσελίδα, έτσι δεν είναι δυνατόν να κλαπούν κατά την διάρκεια της συναλλαγής.

Το  kiddysnest δεν αποκτά ποτέ πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του Πελάτη και κατ’επέκταση δεν έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει καμία σχετική πληροφορία. Αν έχετε επιπλέον απορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του PayPal, μπορείτε να επισκεφτείτε το Paypal Privacy Policy ή να επικοινωνήσετε μαζί μας. Προς το παρόν δεν υπάρχει η συγκεκριμένη δυνατότητα λόγω capital controls.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ) 

 Με αντικαταβολή κατά την παράδοση του δέματος  όπου ο πελάτης καλείται να πληρώσει τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφοράς, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του.  Για παραγγελίες άνω των 80€ για την Ελλάδα και 300€ για την Κύπρο δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.Για πληρωμές με αντικαταβολή ο πελάτης/χρήστης επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση 3,00€, πλέον των χρεώσεων αποστολής.

 ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα κατάθεσης του σχετικού ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

EUROBANK EFG, με Aριθμό Λογαριασμού 0026.0303.10.0200661892 (Επωνυμία: ΡΟΣΣΟΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ) και ΙΒΑΝ:GR8002603030000100200661892   

Και στη συνέχεια να αποστείλει το αποδεικτικό κατάθεσης στο mail kiddysnest@gmail.com.