Θα είμαστε πάλι κοντά σας σε πλήρη λειτουργία σε λίγες μέρες!!


Παράδοση / Πολιτική Επιστροφών

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας ο Πελάτης θα ενημερώνεται με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχει δηλώσει και για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας αναλόγως με την περιοχή που έχει επιλέξει να του αποσταλούν.

Τα προϊόντα αποστέλλονται στην διεύθυνση την οποία έχει υποδείξει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του, συνοδευόμενα από την απόδειξη πώλησης και το δελτίο αποστολής. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που ο Πελάτης υποδείξει διαφορετική διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων και διαφορετική διεύθυνση για την αποστολή της αποδείξεως πώλησης, όπως σε περίπτωση δώρου.

Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για την ορθότητα των παρεχόμενων πληροφοριών αποστολής και παράδοσης της παραγγελίας. Σε περίπτωση σφάλματος κατά την παροχή από τον Πελάτη των σχετικών στοιχείων επικοινωνίας του παραλήπτη, η Εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για το γεγονός ότι το προϊόν δεν μπορεί να παραδοθεί.

Το kiddysnest συνεργάζεται με υπηρεσία ταχυμεταφορέων (courier), προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες , οι οποίοι θα ενημερώνονται για το ακριβές κόστος της εκάστοτε αποστολής πριν από την υποβολή της τελικής τους παραγγελίας. Η υπηρεσία ταχυμεταφορών μας εκτελεί παραδόσεις τις εργάσιμες ημέρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διεύθυνση παράδοσης.

  • Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-5 ημέρες από την ημέρα παραγγελίας. Εκτός των προσωποιημένων αντικειμένων που χρειάζονται 10-15 ημέρες.
  • Για την Αττική η παράδοση γίνεται  σε 1-2ημέρες.
  • Για την Υπόλοιπη Ελλάδα (εκτός Αττικής) και Κύπρο, η παράδοση γίνεται σε 3-5 ημέρες.

Σας παρακαλούμε σημειώστε ότι η αποστολή μπορεί να διαρκέσει περισσότερο εξαιτίας των περιόδων κίνησης ή σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών ή λόγων ανωτέρας βίας. Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, αναγνωρίζετε ότι ουδεμία ευθύνη δύναται να βαρύνει την Εταιρεία για καθυστερήσεις στην παράδοση που δεν εμπίπτουν στον έλεγχο της Εταιρείας.

Εάν μια παραγγελία περιλαμβάνει προϊόντα με διαφορετικούς χρόνους παράδοσης, ο χρόνος παράδοσης για το σύνολο της παραγγελίας βασίζεται στο μακρύτερο χρόνο παράδοσης. Ωστόσο η Εταιρεία έχει την δυνατότητα διάσπασης των παραδόσεων. Σε αυτή την περίπτωση, η Εταιρεία θα αποστέλλει σχετικό e-mail στον Πελάτη, ο οποίος έχει την δυνατότητα να παραιτηθεί από το σύνολο ή μέρος της παραγγελίας.

Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε δυνατή μέριμνα για την ενημέρωση των Πελατών, σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας ( και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας από τον Πελάτη). Στην περίπτωση αυτή, η Εταιρεία θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον Πελάτη, προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί του για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Το κόστος αποστολής για παράδοση με εταιρεία ταχυμεταφορών ( courier) υπολογίζονται με βάση το βάρος της παραγγελίας και το μέρος που αποστέλλονται.Οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

Για παραγγελίες άνω των 80€ για την Ελλάδα και 300€ για την Κύπρο δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση. Για οποιεσδήποτε άλλες παραγγελίες προιόντων του e-shop αξίας μικρότερης των προαναφερθέντων ποσών, ο πελάτης επιβαρύνεται με 3.5€ για παραδόσεις στην Ελλάδα για πακέτα μέχρι 5 κιλά. Για παραδόσεις στο εξωτερικό επικοινωνήστε μαζί μας  στο kiddysnest@gmail.com


Για τις παραδόσεις εκτός Αττικής και εφόσον υπάρχει χιλιομετρική διαφορά του τόπου αποστολής από μεγάλο αστικό κέντρο, ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, για την οποία και θα ενημερώνεστε πριν από την αποστολή.Ομοίως, για πακέτα άνω των των 5 κιλών.

Έξοδα αντικαταβολής: 3€

E.Λ.Τ.Α: Για  τις αποστολές εκτός Αττικής, έχουμε δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας με Ε.Λ.Τ.Α. Στην περίπτωση αυτή, η παράδοση θα γίνει εντός 3-4 ημερών, και ο πελάτης/αγοραστής θα παραλαμβάνει το συστημένο δέμα από το Ταχυδρομείο. Οι παραδόσεις στα ΕΛΤΑ γίνονται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή. Εάν χρησιμοποιηθεί  ο συγκεκριμένος τρόπος παράδοσης δεν είναι εφικτή η πληρωμή με αντικαταβολή. Το κόστος αποστολής είναι 4,00 euro. Για τις παραδόσεις εκτός Αττικής και εφόσον υπάρχει χιλιομετρική διαφορά του τόπου αποστολής από μεγάλο αστικό κέντρο, ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, για την οποία και θα ενημερώνεστε πριν την αποστολή.


ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΖΗΜΙΑΣ Η ΑΠΩΛΕΙΑΣ

Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά την μεταφορά. Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από την στιγμή της παράδοσης του προιόντος στον πελάτη.

Σας συστήνουμε να ελέγχετε, κατά την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, ελλιπή εξαρτήματα.

AΛΛΑΓΕΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αλλαγές γίνονται σε όλα τα προϊόντα εκτός των προσωποποιημένων αντικειμένων. Η επιστροφή ενός προϊόντος είναι αποδεκτή στις παρακάτω περιπτώσεις:

1)  Σε περίπτωση αποστολής λανθασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος, το kiddysnest οφείλει να αποδεχτεί την επιστροφή του προϊόντος, εντός δεκατεσσάρων ( 14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, και η συσκευασία του να μην έχει ανοιχτεί, να είναι σφραγισμένη.

Κατόπιν υποβολής των επιστραφέντων προϊόντων σε έλεγχο ποιότητας, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που το kiddysnest θα τα παραλάβει. Η επιστροφή μπορεί να γίνει και με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στο  kiddysnest έγκαιρα και εγγράφως.

2)  Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, μετά την παρέλευση των ανωτέρω προθεσμιών, δεν θα γίνεται δεκτή οιαδήποτε επιστροφή. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και φυσικά να μην έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και θα πρέπει να συνοδεύονται από τα πρωτότυπα σχετικά έγγραφα. Η εταιρεία δεν θα αποδέχεται προϊόντα που επιστρέφονται ελλιπή ή χαλασμένα ή κατεστραμμένα ή φθαρμένα ή προϊόντα που έχουν εμφανώς χρησιμοποιηθεί.

Στην περίπτωση (2) ανωτέρω, ο Πελάτης επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις, ο Πελάτης φέρει και τον κίνδυνο των προϊόντων μέχρι την παράδοσή τους στην Εταιρεία. Σε περίπτωση απώλειας των προϊόντων κατά την επιστροφή τους δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Για το λόγο αυτό, η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται είτε με υπηρεσίες ταχυμεταφορών είτε συστημένες μέσω ΕΛΤΑ.

Επιστροφές χρημάτων γίνονται στην τιμή αγοράς ( μείον τα μεταφορικά έξοδα) εφόσον ζητηθεί από τον πελάτη με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα ορίσει στο kiddysnest εντός 30 ημερών. Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα προσφοράς πιστωτικού υπολοίπου για χρήση, εντός 1 μηνός.

Σε κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, θα πρέπει να υποβληθεί μια έγγραφη αίτηση για αλλαγή προϊόντος εντός των ανωτέρω προθεσμιών, ηλεκτρονικά στο e-mail: kiddysnest@gmail.com ενώ τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στην διεύθυνση:

Κηφισίας 27, Αμπελόκηποι ΤΚ 11523, Αθήνα ( ΜΠΡΟΥΣΑΛΗ - KIDDYSNEST)

Το KIDDYSNEST σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αγορές που μπορούν να σταλούν ως δώρο απευθείας από εμάς σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να συμπληρώσετε πέρα από τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία του παραλήπτη. Φυσικά, στις περιπτώσεις δώρου, η συσκευασία δώρου (αμπαλάζ) είναι ανάλογη, φυσικά χωρίς καμία πρόσθετη δική σας χρέωση. Η απόδειξη της αγοράς θα αποσταλεί στην δική σας διεύθυνση. Προσοχή να μην γίνει επιλογή τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή σε περίπτωση δώρου διότι η πληρωμή γίνεται από τον παραλήπτη.