Θα είμαστε πάλι κοντά σας σε πλήρη λειτουργία σε λίγες μέρες!!


Σχετικά με το Kiddysnest

Είμαστε μία ομάδα επαγγελματιών αλλά και … γονιών, θείων και νονών που προσπαθήσαμε μέσα από τη δημιουργία του Kiddysnest να δώσουμε απάντηση στις σημερινές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας που ψάχνει βρεφικά και παιδικά είδη με άποψη, αλλά δεν έχει ούτε πολύ χρόνο, ούτε  ακριβά γούστα!

Μέσα από το site μας, σας προτείνουμε μία ολοκληρωμένη ποικιλία βρεφικών και παιδικών ειδών, όπως ρούχα, παιχνίδια, είδη διακόσμησης και αξεσουάρ, με προϊόντα και εμπορικά σήματα απ’ όλο τον κόσμο,  τα οποία θα προμηθευθείτε  από το σπίτι σας, μέσω internet χωρίς να μετακινηθείτε ούτε εσείς, ούτε το πιτσιρίκι σας… κάνοντας τα ψώνια οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο,  7 ημέρες την εβδομάδα.

Εντοπίσαμε για σας μία γκάμα προϊόντων που διακρίνονται τόσο για την αισθητική, όσο και για τη λειτουργικότητα και την ποιότητά τους. Δοκιμάσαμε την αντοχή των υλικών αλλά και το σεβασμό τους για το περιβάλλον. Αναζητήσαμε νέους δημιουργούς που προσφέρουν μοντέρνα αλλά και προσεγμένα σχέδια και χρώματα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι σας τα προσφέρουμε όλα αυτά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Σας καλωσορίζουμε επομένως στη «φωλιά μας», ευελπιστώντας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και θα χαρούμε να μας στείλετε τα σχόλια και τις προτιμήσεις σας τηλεφωνικά στο +30 6932012110 ,+30 2106231409 ή ηλεκτρονικά στο kiddysnest@gmail.com 

Το Kiddynest ανήκει στην επιχείρηση “ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΣΣΟΛΑΤΟΣ », που  εδρεύει στους Αμπελόκηπους, Kηφισίας 27, ΤΚ 15123 με ΑΦΜ 053620903.

Σας περιμένουμε...