Θα είμαστε πάλι κοντά σας σε πλήρη λειτουργία σε λίγες μέρες!!


Φίλτρα Επιλογής

Τιμή
 –  €
  • €10
  • €60
Σε Απόθεμα

SNOOZEBABY

Snoozebaby «ετικέτες αγάπης» 

93% ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΠΑΙΖΟΥΝ/ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ "SWEET DREAMING" προιόν της Snoozebaby

Η Snoozebaby είναι μία νέα, καινοτόμος εταιρία, με βρεφικά υφασμάτινα προϊόντα (lifestyle). Όλα τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Βρεφικά προϊόντα, όπως κουβέρτες αγκαλιάς, στρωματάκια παιχνιδιού, αλλαξιέρες και παιχνίδια άνεσης, όλα με ετικέτες φιλικές για το παιδί που ενσωματώνονται στον σχεδιασμό της. Στόχος της Snoozebaby είναι να επιτύχει δημιουργικά, ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, που θα αγαπήσουν τα παιδιά και οι γονείς. Η έδρα της εταιρίας είναι στο Άμστερνταμ.

Η ιδέα για τη δημιουργία της Snoozebaby «ετικέτες αγάπης» προέκυψε από την προσωπική αναζήτηση της ιδρύτριάς της, Marleen Rameckers, στην προσπάθειά της να ηρεμήσει το νεογέννητο βρέφος της. Ανακάλυψε ότι τα μαλακά υλικά και οι ετικέτες των ρούχων είχαν μια κατευναστική επίδραση πάνω του. Ήταν καταπληκτικό: ηρεμούσε και χαλάρωνε απλά με το άγγιγμα των ετικετών με τα μικρά δάχτυλά του, όχι μόνο κατά την κατάκλιση, αλλά και ενώ ήταν ξύπνιο.


Τα προϊόντα «ετικέτες αγάπης» λοιπόν, δεν είναι μόνο μοντέρνα και όμορφα, αλλά επιπλέον ενεργοποιούν τις κινητικές ικανότητες των μικρών παιδιών, με ιδιαίτερη έμφαση στην αίσθηση της αφής. Προσφέρουν άνεση και ηρεμία στα μωρά. Έρευνα που έγινε σχετικά με τη λειτουργικότητα των ετικετών δείχνει ότι το 64% των γονέων είχαν θετικά αποτελέσματα καθώς τα παιδιά ηρεμούσαν και οι ετικέτες λειτουργούσαν κατευναστικά. 

Οι ετικέτες στα προϊόντα ποικίλλουν σε μέγεθος, χρώμα και υλικό. Κατασκευάζονται από σατέν, μετάξι, κοτλέ και σε συνδυασμό όλων των χρησιμοποιούμενων υλικών. Τα περισσότερα προϊόντα κατασκευάζονται από βελούδο και ύφασμα ζέρσεϊ, που απορροφούν την οσμή ενός παιδιού. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά μαλακά. Τα υλικά και τα προϊόντα έχουν δοκιμαστεί εκτενώς, έχουν όλα πιστοποίηση CE και πληρούν τις ευρωπαϊκές EN71 νόρμες δοκιμής.

Σημείωση: Παρά το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα Snoozebaby γίνονται με τη μεγαλύτερη προσοχή, σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε όλες τις επιμέρους ετικέτες μετά από κάθε πλύσιμο.

 
 

Κάποια στοιχεί από σχετική έρευνα:

  • 93% των παιδιών παίζουν με το Sweet Dreaming.
  • 81%  των μωρών βλέπουν το Sweet Dreaming ως diversion.
  • 64% των γονέων βρίσκουν το  Sweet Dreaming ηρεμιστικό.
  • 54% των γονέων βρίσκουν το Sweet Dreaming παρηγορητικό.

Πηγή: Snoozebaby/Unipartners

 

 Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%